Meriterat nyförvärv till Djurgården: ”Kul och spännande”

Förra månaden kunde Futsalmagasinet rapportera att Djurgårdens IF:s nystartade damlag lyckats knyta till sig rutin utan dess like. Förre Lindahl-tränaren Benjamin Namini värvades in och han tog genast med sig duon Ida Hedstad och Mariama Jammeh som han tog två raka SM-guld med tillsammans.

Meriterade Lindahl-duon ska leda Djurgården: ”Har ett blårandigt hjärta”

Nu är nästa pusselbit klar i Djurgården och denna gång har man lyckats knyta till sig Jessica Thorin som har ett förflutet i AIK och ungdomslandslaget. Hon har även vunnit SM-guld i futsal tre gånger som ungdom.

– Jag är jätteglad över att få vara med på den här resan! Futsal är enligt mig bland det roligaste som finns, och då jag är uppväxt i en riktig Djurgårdsfamilj så känns det extra kul och spännande att få chansen att spela futsal i blårandigt, säger nyförvärvet till Djurgårdens hemsida.

Även Djurgårdstränaren David Bergqvist är nöjd över att ha rått i hamn nyförvärvet.

– Jag och Jessica har fört en dialog i snart ett år nu, och hon var tidig med att förmedla att hon ville spela futsal i DIF så fort det ges chansen. Jag har förstått att Jessica är en atletisk och teknisk spelare som vi kommer få nytta av.

LÄS ÄVEN: Här truppen till damlandslagets kommande EM-kval

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img