Spelschemat för damlandslagets main round

Det svenska damlandslaget reser under måndagen till Kroatien för vidare spel i EM-kvalet. Man lyckades på ett succéartat sätt säkra gruppsegern i preliminary round efter en urstark vändning i den avslutande matchen mot Belgien.

Muffe efter avancemanget: ”Vi förtjänade att vinna”

Nu väntar inte helt oväntat tuffare motstånd. Förutom värdnationen Kroatien ställs Sverige även mot Ryssland och Slovenien. Endast gruppvinnaren kommer att gå vidare till EM, som spelas som ett final four i början av 2019.

Oavsett hur det går för Sverige i main round kommer varje poäng som spelas in vara viktig, då det är poäng man tar med sig i rankingen. Sveriges grupp, grupp 2, kommer att spelas i den kroatiska Karlovac. 

Fakta: Spelschema main round grupp 2

Onsdag
16.30: Ryssland–Sverige
19.00: Kroatien–Slovenien

Torsdag
16.30: Slovenien–Ryssland
19.00: Kroatien–Sverige

Lördag
16.30: Sverige–Slovenien
19.00: Ryssland–Kroatien

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img