Strängnäs förlänger med Fritzell

0

Strängnäs Futsal Club laddar för sin debutsäsong i SFL. Nyligen spelade laget säsongens första match när man träningsspelade hemma mot Hammarby. En match Bajen gick vinnande ur.

Hammarby vinnare i träningsmatchen mot Strängnäs

Nu har Strängnäs börjat presentera hur truppen under den kommande säsongen kommer se ut. Först på plats är Emil Fritzell, och det meddelas via klubbens hemsida. Ledarstaben lämnar på samma hemsida en kommentar om Fritzells underskrift:

– Emil är en spelare som tyvärr fick fjolårssäsongen spolierad av skada men vi tvekade inte en sekund att förlänga med honom. Emil har visat egenskaper tidigare för ledarna, han är en viktig spelare både på och vid sidan av planen och kommer göra mycket gott för oss kommande vinter. 
Vi är mycket glada att Emil är med på SFL-tåget säsongen 18/19.