Ger förändringarna hetare SFL-matcher?

Det är nu mindre än en månad kvar tills dess att en ny SFL-säsong drar igång. Mycket har förändrats till i år i högstaligan för herrar, där de största förändringarna ändå måste ha varit ett det blir en nationell serie samt att slutspelet slopas.

Tidigare har det som bekant funnits två stycken högstaligor i SFL. En söder- och en norr-serie. Där har det spelat åtta lag i varje serie som mött varandra i dubbelmöten innan det i februari varit dags för slutspel. Först i slutspelet har lag från de olika serierna kunnat ställas mot varandra.

I år är det istället en rak serie som spelas, med Sveriges 14 bästa lag. Vinner SM-guld gör den som ligger i topp vid seriens slut den 31 mars nästa år.

Slutspelet i sig har gett många heta bataljer, men när nu serierna slås ihop kommer det att dyka upp en mängd tungviktsmöten. Det finns lag som IFK Uddevalla, IFK Göteborg, Hammarby, Djurgården, Örebro-klubbarna och Borås AIK. Halmstads BK, som är en stark förening, har tagit klivet upp i SFL och gör övriga storklubbar sällskap.

Det finns därmed en rad superheta möten att se fram emot, och det kommer att finnas väldigt mycket futsal att både se och spela på. Alla matcher i SFL kommer du att kunna spela på via Coolbet. Sajten som precis som tidigare år är bäst när det gäller odds på futsal.

Vad du ska göra i väntan på alla dessa heta möten som drar igång vid seriestart 12 oktober? Kika in oddsen på all annan futsal, eller varför inte heta sporter som fotboll, handboll eller basket? Allt finns hos Coolbet!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img