Tungt besked för Lidköping United – Bajro missar hela säsongen

Divison 1-laget FC Lidköping United har fått ett tråkigt besked med lite mer än en månad kvar till seriepremiären hemma mot Afghanskan FC. Bosniern Bajro Habibovic missar hela säsongen och blir borta upp mot sex månader pågrund av en fotskada skriver klubben på sina sociala medier. I förra veckan opererades Bajro för sin fotskada och inom kort väntar rehabträning meddelar klubben.

LÄS OCKSÅ: Han blir förbundskapten i P19-landslaget

Futsalmagasinet når huvudtränaren Jakob Matanovic via SMS där han ger en kommenterar kring avbräcket kring Bajro och om klubben har tänkt att in en ersättare.

– Först & främst är det väldigt tråkigt för Bajro. Jag hoppas att hans fot efter dessa sex månader är frisk så han inte får några mer problem med foten, det är det absolut det viktigaste. För oss sportligt så tappar vi kanske den spelaren som utvcekckades mest förgågende säsong, så den känns så klart, säger Matanovic.

– Gällande en ersättare så har jag, Dino & Elvir diskuterat och vi har bra koll på hur vi ska lösa det.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img