Muffe efter säsongspremiären: ”Bra genomkörare”

Han har den senaste tiden varit i rampljuset som förbundskapten för damlandslaget som under sommaren har skördat framgångar i EM-kvalet.

På fredagskvällen var Muffe Bajraktarevic tillbaka på tränarbänken när hans Norrköping gjorde sin första träningsmatch mot Borås AIK. Denna match slutade med jubel för Muffe som fick se sitt lag vinna med 2-1.

Norrköping vann säsongspremiären – Ayala hjälte

– Det är kul att vara igång igen med grabbarna. De som var tillgängliga idag gjorde det jättebra. De här som spelade idag fick inte så många minuter förra säsongen, men visar nu att de vill vara med och kriga vilket gynnar oss inför framtiden, säger Muffe till Futsalmagasinet efter matchen.

Muffe fick se en kampfylld match från bänken och han lyfter två delar från matchen:

– Idag jobbade vi med vår inställning, och det vinner vi på. Vi jobbar hårt i försvarsspelet och vi får spelet dit vi vill. Borås gör det bra och jag tror att det här var en bra genomkörare för oss båda.

Nu är försäsongen igång och han ser redan nu fram emot nästa träningsmatch som är på tisdag mot Strängnäs FC.

– Det är långt kvar till seriepremiär så man kan inte dra för stora slutsatser från den här matchen, men självklart ett mål på slutet och en straff precis innan det. Det är skönt att ha det med oss när vi möter Strängnäs på tisdag.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img