Niklasson gjorde comeback mot rivalen

Under söndagen spelade Torslanda IK en träningsmatch mot IFK Göteborg. Detta var en match som rivalen vann med 6-1. Trots de dystra siffrorna så fanns det annat att glädja sig över. Förutom en del nya spelare som visade upp sig så gjorde en annan spelare comeback.

Storseger för Blåvitt i derbyt mot Torslanda

Spelaren det handlar om är Björn Niklasson. Han skadade sig i samband med en målrik match mot Skövde United, där skenbenet gick av. I och med den skadan så var säsongen förlorad, men nu är han tillbaka igen.

– Väldigt roligt att se Björn Niklasson på plan igen efter den hemska skadan som hände förra säsongen, skriver tränaren Fredrik Augustin på Torslandas Facebook-sida.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img