Ostojic med ny målshow när Nacka körde över Falcao

0
Foto: Krister Melin

Stefan Ostojic presenterades nyligen för satsande Nacka Juniors. Det efter att han bränt av ett hattrick i sin första match för klubben, en träningsmatch mot Djurgården.

Ostojic: ”Vi ska vara i toppen – allt annat är ett misslyckande”

Under söndagskvällen var det återigen dags för Nackalaget att träningsspela, och den här gången stod Falcao FC för motståndet. En match som blev lekande lätt för gästande Juniors.

Slutresultatet skrevs till hela 12–3, där Nicolas Cordero Alvarez och Stefan Ostojic tre respektive fyra mål sticker ut.

– Det är svårt att dra några större slutsatser från matchen då vi möter ett väldigt ungt Falcao. Positivt att vi gör många mål, men allt som allt kommer vi inte riktigt upp i nivå. Vi spelar för långsamt och och springer alldeles för lite, säger tränaren Eldin Kozica om hans lags insats.

Division 1-motstånd blev för lätt för fjolårets semifinallag. Men kommande matcher blir betydligt tuffare.

– Nu möter vi Djurgården på onsdag och Norrköping på söndag vilket blir bra värdemätare för oss där vi kommer få en tydligare bild av var vi står, avslutar Kozica.

Matchfakta

Träningsmatch

Falcao FC–Nacka Juniors 3–12 

Målen, Falcao: Uppdateras

Målen, Nacka: Stefan Ostojic 4, Nicolas Cordero Alvarez 3, Modaser Zekria 2, Arsalan Ashtari, Andreas Dahl, Marwan Ibrahim