Foto: Krister Melin

Nacka Juniors har öppnat den är säsongen på samma sätt som man avslutade den förra: Imponerande. För några veckor sedan slog man Djurgården där nyförvärvet Stefan Ostojic stod för ett hattrick i debuten. Därefter krossade man Falcao.

Under onsdagskvällen var det återigen dags för match – och återigen skulle Djurgården stå för motståndet. Och precis som senast skulle Nacka Juniors gå vinnande ur striden. Segersiffrorna skrevs till 5–1.

LÄNK: Höjdpunkter från Nacka Juniors–Djurgårdens IF Futsal

Matchfakta

Träningsmatch

Nacka Juniors FF–Djurgårdens IF Futsal 5–1

Målen, Nacka: Nicolas Cordero 2, Andreas Dahl, 2 Fabakary Sanneh, 

Målen, Dif, Andreas Rako

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.