Nacka fortsätter imponera – säker seger mot Djurgården

Nacka Juniors har öppnat den är säsongen på samma sätt som man avslutade den förra: Imponerande. För några veckor sedan slog man Djurgården där nyförvärvet Stefan Ostojic stod för ett hattrick i debuten. Därefter krossade man Falcao.

Under onsdagskvällen var det återigen dags för match – och återigen skulle Djurgården stå för motståndet. Och precis som senast skulle Nacka Juniors gå vinnande ur striden. Segersiffrorna skrevs till 5–1.

LÄNK: Höjdpunkter från Nacka Juniors–Djurgårdens IF Futsal

Matchfakta

Träningsmatch

Nacka Juniors FF–Djurgårdens IF Futsal 5–1

Målen, Nacka: Nicolas Cordero 2, Andreas Dahl, 2 Fabakary Sanneh, 

Målen, Dif, Andreas Rako

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img