Foto: Calle Appelqvist

Mitt under brinnande landskamper i Gävle mellan Sverige och Franrike meddelade SFL-laget Torslanda IK på sin hemsida att man förlänger med Fredrik Alvefelt över nästa säsong. I och med påskriften gör sig Fredrik nu redo för sin femte säsong i SFL, skriver Torslanda på sin hemsida.

LÄS OCKSÅ: Blåvitt värvar duo från Torslanda

Alvefelt tyckte att säsongen 17/18 var rolig då man som lag tog ett steg till i sin utveckling, det tråkiga var att man missade slutspelet, berättar han till klubbens hemsida och fortsätter att berätta kort om sina förväntningar inför säsongen 18/19:

– Att vi som lag fortsätter att utvecklas ännu mer och hamnar någonstans mitten av tabellen nu när det är en nationell serie denna säsongen.

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.