Zekria gör bröderna sällskap i Nacka Juniors

Nacka Juniors FF har under måndagen presenterat ett nyförvärv till sin SFL-trupp. Det står nu klart att publiken i Nacka Bollhall får se en tredje spelare med namnet Zekria i vinter.

Wisal som är yngst efter Modaser och landslagsmeriterade Mosaddiq Zekria är spelaren som har kritat på för denna säsong.

Nacka Juniors sportchef Ahmad Barzangi är nöjd över påskriften och säger följande till Nackas hemsida.

– Wisse är trots sin ringa ålder en väldigt klok spelare. Med sina äldre bröder som vägvisare har han fått en väldigt fin utbildning i hur boll ska kombineras med fötter. Han har bara fyra veckors futsalträning som erfarenhet men det är tydligt att han med sin ödmjuka personlighet visar stort intresse för sporten och tar till sig tränarens direktiv. Det är givetvis kul att se en ung spelare vara så engagerad och ständigt arbeta hårt på plan, tillsammans med sin ödmjukhet känns det som att det rimmar väldigt bra med vad föreningen eftersträvar.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img