Oraklet tippar SFL: Plats 11–14

Då var det dags för ångesttipset, plats 11-14 har fyra lag som jag egentligen inte vill ha där.

11. Norrköping
12. Hammarby
13. Halmstad
14. Strängnäs

Norrköping var bra förra året men har tappat viktiga spelare till division 2-klubben Ektorp. Så det känns oroligt i Peking, men här kan jag också göra en rejäl felbedömning.

Hammarby har fått in några sena kuggar och rutin med bland annat Tolga. Jag tror dock inte Bajen blir yngre så de får slåss i botten även i år. Men viktigt att ha Hammarby med i SFL i detta exploateringsläge.

Halmstad charmade mitt hjärta redan för två år sedan och jag trodde nog att de skulle gått upp redan året innan. De spelar lite likt Torslanda och Djurgården, men tror dock inte materialet håller för SFL.

LÄS OCKSÅ: Oraklets tipp plats 5–10

Strängnäs har jag sett i två kvalmatcher och många såg nog att Täfteå fick drömlotten i kvalet upp. På pappret de två svagaste kvallagen hamnade mot varandra. Tyvärr så blir det bara ett år i SFL för Strängnäs som är en förening jag redan gillar.

De har vilja och ambition att bli en seriös aktör som jag eftersträvat i tidigare bloggar. Så även om jag inte riktigt ser det, så hoppas jag nu inte att det blir ett vilda Väsby med endast tre poäng. Men tyvärr så håller inte laget SFL-klass även om föreningen är på god väg.

Förlåt, Strängnäs. Till er tröst har jag tidigare år dömt ut Nacka Juniors och de kommer nu i nästa blogg, när topp fyra skall koras.

Futsaloraklet

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img