Talangen förlänger med Torslanda IK

Med knappt seriepremiären några dagar bort så har Torslanda IK förlängt med ännu en spelare från förra årets trupp, nämligen Isak Larsve som nu går in på sin tredje säsong i SFL.

På Torslandas hemsida summerar Larsve den gångna säsongen som inte började bra:

– Säsongen 17/18 startade för mig personligen tråkigt med en långdragig knäskada som gjorde att jag förlorade stora delar av hösten med träning och matcher. När jag väl var med på träningar och matcher i div 2 så kändes det väldigt bra, och jag utvecklades mer till slutet av säsongen, säger han och fortsätter med förhoppningarna på denna säsong:

– Mina förväntningar denna säsongen är stora, inte bara på mig utan på laget. För min egen del hoppas jag på så mycket speltid som möjligt i SFL och att hela tiden utvecklas och lära mig nya saker. 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img