Hellbergs sena avgörande gav Nacka Juniors segern mot ÖSK

0
Foto: Krister Melin

Precis som för Torslanda och Borås skulle även Nacka Juniors och Örebro SK spela sin premiärmatch i SFL under fredagskvällen. Dock med matchstart en timme senare. 

Kvällens hemmalag, Nacka Juniors, stod för en riktigt stark fjolårsavslutning i SFL och dess slutspel – och speciellt hemma i Nacka bollhall. ÖSK Futsal avslutade även de förra årets säsong starkt efter en fiaskostart.

Den här kvällens match skulle visa sig bli en tajt – och målsnål – historia. Det såg länge, länge ut att bli helt mållöst i matchen. Men med dryga minuten kvar av matchen ställde hemmalaget om och Modaser Zekria hittade en fri Seth Hellberg som rullade in matchens enda mål. Kort därefter missade även Nackas lagkapten Mosaddiq Zekria en tiometersstraff.

Nacka Juniors tog därmed hem alla tre poängen i den här SFL-premiären.

Matchfakta

SFL

Nacka Juniors FF–Örebro SK Futsal 1–0 (0–0)

Målskytt, Nacka: Seth Hellberg