Bergqvist: ”Vi vet att vi är starkare fysiskt än många lag”

Premiäromgångarna av SFL är i full gång! Sist ut under söndagen var Djugårdens IF och Norrköping FK. En match som skulle visa sig bli en målrik historia. Hemmalaget Djurgården kunde vinna matchen med hela 10–2 (2–1).

En som var mycket nöjd efter matchen var hemmalagets tränare David Bergqvist. Futsalmagasinet når honom under söndagskvällen för en kommentar. 

– Jag är mycket nöjd med dagens match. Tycker vi vinner välförtjänt trots att vi får göra något enkelt mål, säger han och fortsätter att berätta om matchen:

–  I första halvleken valde vi att spela lite defensivt i början av matchen, trots det så missar vi en hel del lägen. Vi har ett mycket bättre kontrollerat spel i andra och bättre utdelning.

LÄS OCKSÅ: Säker seger för mästaren i premiären mot Blåvitt

Segern satt som en smäck, och Bergqvist är övertygad om att det kommer att bli ännu bättre med tiden.

– Vi vet att vi är starkare fysiskt än många lag och det visar vi idag. Jag är även nöjd med att det mesta sitter taktiskt för oss idag. Mindre nöjd är jag med hur vi genomförde våra byten under matchen och lite annat men det får jag ta på mig och jag lovar att det kommer bli bättre i fortsättningen.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img