Muffe efter storförlusten: ”Mental kollaps”

Under söndagen spelade Norrköping FK sin första match för säsongen i SFL, där Djurgårdens IF stod för motståndet. Denna match vann Djurgården med 10-2 efter en stark spurt i början av andra halvlek, efter att lagen innan dess gått till paus vid ställning 2-1 till hemmalaget.

– Vi sa i halvtid att vi inte var med i matchen och att vi skulle göra det bättre. Då spelade vi stället ännu sämre. Mental kollaps, säger en besviken Muffe Bajratarevic till NT Sport.

Han sågar försvarsspelet och befarar att det kommer att bli storförluster i varje match om laget spelar så här. Nästa match är hemma mot Örebro FC den 24 oktober, då hoppas Muffe att hans lag höjer sig.

– Vi har tio dagar att träna och reparera det här.

LÄS ÄVEN: Mästarna nollade IFK Göteborg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img