Blåvitt tar stora kliv framåt: ”Det här är bara en försmak”

IFK Göteborg Futsal tog sin första poäng för säsongen när fredagskvällens hemmadebut mot Skoftebyn slutade 1–1. 

De båda lagen hade flertalet bra chanser att ta ledningen, men 1–1 som kom tidigt i matchen stod sig hela vägen till slutsignal. Blåvitt, med mycket nytt i laget, känner att de växer in i det hela mer och mer för varje match som går.

– Vi gör väldigt mycket rätt i matchen mot Skoftebyn och spelarna växer in mer och mer i SFL-kostymen. Det vi ser nu är bara en försmak om vad som komma skall. Vi gör väldigt mycket rätt i denna match och känslan är att vi borde ha vunnit, säger Göteborgs tränare Mattias Rölling-Hallongren och lägger till:

– Samtidigt skall vi komma ihåg att Skoftebyn skapade många chanser och kunde också göra mer mål. Deras mål kom på grund av ett bolltapp och deras lägen kom oftast till på grund av mindre bra passningar från vår sida.

LÄS OCKSÅ: Delimedjac sköt segern till Borås under fredagskvällen

Många nya spelare har alltså tillkommit, och ”Hallon” jobbar vidare för att få ihop ett slagkraftigt lag. Han är övertygad om att det kommer bli ännu bättre ju längre säsongen går.

– När vi är mer hundraprocentiga så kommer vi flyga som de änglar vi är. Vi får fortsätta gnugga och jobba på.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img