Blanco efter derbyförlusten: ”Jättefin inställning”

På söndagskvällen spelades säsongens första Stockholmsderby i SFL, mellan de då obesegrade lagen Hammarby IF och Nacka Juniors FF.

De 308 åskådarna som hade letat sig till Eriksdalshallen fick se ett Nacka som var lite skarpare än sina motståndare och som också gick vinnande ur matchen med 4-1. Detta var Hammarbys första förlust i SFL denna säsong.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors vann Stockholmsderbyt 

Bajen-tränaren Daniel Blanco kommenterar sitt lags insats:

– Jättefin inställning hos grabbarna, men vi har några detaljer som vi måste jobba vidare på. Nacka gör det bra och straffar oss när vi inte har fullt fokus, fungerar futsal. Poja fortsätter vakta målet trots att han får en hjärnskakning i början av matchen, det säger en del om vilken attityd som det finns i truppen, säger han till Hammarbys hemsida.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img