Kuggen förlänger med Lidköping: ”En klasspelare”

Storsatsande Lidköping United Futsal meddelande på torsdagskvällen att man förlänger kontraktet med spelaren Elias Lindell. Ett kontraktet som sträcker sig över säsongen 18/19. Något som klubben är mycket glada över.

Vi är mycket glada över att idag kunna meddela att Elias Lindell har förlängt sitt kontrakt över säsongen 2018/2019. Elias är en viktigt spelare för truppen, en nyckelspelare för oss som besitter många bra egenskaper i offensiven men också i defensiven, skriver klubben på sin hemsida.

Klubbens ordförande Hajrudin ”Dino” Husic är mycket nöjd över att Elias Lindell har förlängt sitt kontrakt 

– Jag är mycket nöjd över att en klasspelare som Elias har valt att fortsätta att spela med oss, det betyder mycket för oss. Nu laddar vi för säsongsstart, säger ”Dino”.

LÄS ÄVEN: Futsaloraklet är tillbaka med ett nytt inlägg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img