Foto: Markus Alexandersson

Wilma Wester från Herrestads AIF, där har ni namnet på säsongens första målskytt i RFL. Det inledande målet kom när RFL smygstartade ligan med en match mellan hennes lag Herrestad AIF som tog emot Real Corona FC hemma i Agnebergshallen. 

Klubben från Uddevalla skulle få en skön start i matchen där de kunde gå till paus med 4-1. I den andra halvleken skulle gästerna vakna till men inte tillräckligt för att komma ikapp Herrestad, som vann matchen med 5-4 efter två mål av Wester.

Matchfakta

RFL Södra Götaland

Herrestad AIF – Real Corona FC 5-4(4-1)

Målen, Herrestad: Wilma Wester 2, Emma Nyqvist, Julia Hellgren, Alva Iglicar Berntsson.

Målen, Corona: Olivia Engström 3, Lina Landgren.

LÄS ÄVEN: RFL Södra Götaland

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.