Herrestad vann RFL-premiären

Wilma Wester från Herrestads AIF, där har ni namnet på säsongens första målskytt i RFL. Det inledande målet kom när RFL smygstartade ligan med en match mellan hennes lag Herrestad AIF som tog emot Real Corona FC hemma i Agnebergshallen. 

Klubben från Uddevalla skulle få en skön start i matchen där de kunde gå till paus med 4-1. I den andra halvleken skulle gästerna vakna till men inte tillräckligt för att komma ikapp Herrestad, som vann matchen med 5-4 efter två mål av Wester.

Matchfakta

RFL Södra Götaland

Herrestad AIF – Real Corona FC 5-4(4-1)

Målen, Herrestad: Wilma Wester 2, Emma Nyqvist, Julia Hellgren, Alva Iglicar Berntsson.

Målen, Corona: Olivia Engström 3, Lina Landgren.

LÄS ÄVEN: RFL Södra Götaland

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img