Coolbet – futsalens hem

0
Foto: Futsalmagasinet

Som ni sedan länge har koll på är det Coolbet som är den ultimata sajten för spel på svensk futsal. Man kan gott och väl säga att de är överlägset bäst på svensk futsal. Men visste ni att de har så mycket mer än så? Det är inte bara den svenska futsalligan som har sitt trygga hem där.

Om man bara pratar futsal fixar de oddsen på all toppfutsal i Europa. Till exempel söndagskvällens heta bataljer i Portugal. Pinheirense möter Quinta dos Lombos och Viseu 2001 möter Leoes de Porto Salvo. Varför inte testa på att spela på lite internationell futsal för att hitta fler sätt att dryga ut din kassa på.

Sedan, så finns det ju NATURLIGTVIS de största sporterna i världen. Varför inte lägga en slant på söndagens El Clasico mellan FC Barcelona och Real Madrid? Eller fotbollsallsvenskan?

Möjligheterna är oändliga på Coolbet, och vi råder dig att göra som oss och inneha ett konto på den sajt som alltid erbjuder riktigt vassa odds. Men framför allt ska du ju ha ett konto hos dem för att ha koll på matcherna i SFL, där de precis som i fjol erbjuder odds på VARJE omgång. 

Skapa ett konto på Coolbet här!