Speltips: SFL omgång 3

0
Foto: David Gerd

SFL är tillbaka igen med en massa matcher och likaså speltipsen här på Futsalmagasinet.

I den förra omgången satt en av två lappar, och precis som då kommer jag att presentera två olika spelformer idag också. En ”säker” och en lite mer på chans. Jag spelar precis som alltid på Coolbet – som är överlägset bäst på svensk futsal.

Spela på matcherna här!

Speltips SFL omgång 3:

Spel 1:

Strängnäs FC – Hammarby IF FF: 2

Borås AIK – IFK Göteborg Futsal: 1

Totalt odds: 2,49

Motivering: Även den här veckan tyckte jag det var svårt att hitta något solklart spel till ett relativt bra odds. Men den här lappen får räknas som mitt ”säkra” spel den här helgen.

Hammarby har öppnat säsongen bra och visat att de blir att räkna med den här säsongen. Strängnäs har inte på något sätt gjort bort sig och kommer bli ett starkt lag på hemmaplan. Resan till Strängnäs är dock inte en lång sådan för Bajen och därmed bör man kunna komma med bästa möjliga lag. Där ser jag Bajen som en större favorit.

Matchen mellan Borås och Göteborg kommer som alltid bli spännande. Göteborg utvecklas för var dag som går, men jag tror att Borås för tillfället är längre fram och mer samspelta. Göteborg kommer bjuda upp till en rejäl kamp, men Borås kommer visa varför de vann SFL Södra i fjol.

Spel 2:

Strängnäs FC – Hammarby IF FF: 2

Borås AIK – IFK Göteborg Futsal: 1

Nacka Juniors – Skoftebyn: 1

Torslanda IK – Örebro FC: 2

Totalt odds: 6,90

Motivering: De två översta matcherna motiveras som i spel 1, och sedan i denna ”chanslapp” slänger jag in att Nacka hemmaslår Skoftebyn och SM-tvåan Örebro FC slår Torslanda på bortaplan.

Nacka är riktigt starka hemma i bollhallen, och Skoftebyn som ännu inte visat sin bästa sida den här säsongen tror jag får det tufft mot ett spelskickligt Nacka. Örebro FC har fått till en riktigt stark trupp till i år och där tror jag på en ny seger för formstarka ÖFC.

Spela på matcherna här!