Djurgården besegrade Linköping – Younes hjälte

Det såg ut som att poängnollan skulle spräckas när KFUM Linköping tog emot Djurgårdens IF hemma i Linköpings Sporthall under söndagen.

Hemmalaget chocköppnade och skulle inom loppet av 75 sekunder leda matchen med 2-0. David Bergqvists mannar lät sig inte nedslås av den knackiga starten, utan de gör en upphämtning i halvlekens första halva.

Linköping skulle dock gå vinnande ur första halvlek där hela sju mål mäktades.

LÄS ÄVEN: Nashabat fyramålsskytt mot Norrköping

Den andra halvleken är en lika jämn historia målmässigt där det står 5-5 med elva minuter kvar av matchen, och inte förrän i slutminuterna kom segermålet.

Matchhjälte blev Rami Younes som gjorde sitt tredje mål i matchen vilket innebar att Linköping fortfarande får vänta på första poängen.

KFUM Linköping – Djurgårdens IF 5-6(4-3)

Målen, Linköping: Ilhan Pepeljak, Karl-Anton Pettersson 2, Blend Ali Osman, Mohammad Amiri.

Målen, Djurgården: Rami Younes 3, Viktor Johansson, Daniel Lindgren Zachrisson, Carl Tomaszewski