Nashabat fyramålsskytt när Skoftebyn slog Norrköping

0
Foto: Krister Melin

På söndagseftermiddagen tog Skoftebyn IF emot Norrköping FK hemma i Älhögborg. 

Gästerna från Östergötland öppnar matchen piggt med flera chanser efter omställningar och vunna dueller. Skoftebyn skulle dock inte heller sakna några chanser utan levererar några, och en ledning skulle sedan komma efter att Nashabat straffat Norrköping för sina misstag.

Se också: Här hittar du din bonuskod hos Paf

Skoftebyn fortsätter sedan att skapa chanser mot ett frustrerat Norrköping men utökningen uteblir. Ett fint anfall skulle istället resultera i en kvittering för östgötarna, i en halvlek som sedan blir 2-2 efter att bägge lagen nätat i slutminuterna. 

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla vann stort mot Norrköping

I den andra halvleken tar Skoftebyn återigen ledningen efter en frispark som Nashabat sätter, något om han sedan gör om fast i form av ett spelmål. Burda kan med nio minuter kvar sätta sig i protokollet. 

Med knappt sex minuter kvar reducerar Norrköping, men de lyckas inte komma ikapp Skoftebyn som vinner med 7-3.

Matchfakta

SFL

Skoftebyns IF – Norrköping FK 7-3 (2-2)

Målen, Skoftebyn: Jihad Nashabat 4, Angelo Vega, Patrik Burda, Krister Andersson.

Målen, Norrköping: Joshuel Antonio Mendives Lan, Azad Eliassy, Dzenis Halilovic.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors slog Skoftebyn