Omgång 4 ska avslutas – här är oddsen

SFL fortsätter att engagera med dess härliga och spännande matcher. Trots att det känns som Sveriges högstaliga precis kommit igång ska vi ikväll redan avsluta omgång 4. Djurgårdens IF Futsal tar emot segertåget Nacka Juniors hemma i Eriksdalshallen.

Som ovan nämnt har en av årets förhandsfavoriter, Nacka Juniors, än så länge bara inkasserat segrar i SFL och ser riktigt starka ut. Djurgården kommer också till matchen med god form, och har ännu inte förlorat. Två segrar och en oavgjord är deras facit så här långt.

Det är därmed två för tillfället riktigt starka lag som ställs mot varandra ikväll, och kanske får ändå gästande Nacka Juniors bära ett något större favoritskap.

Det visar också oddsen, som Coolbet i vanlig ordning levererar. För att spela på matchen klickar du dig vidare via länken nedan. Utöver matchoddsen, där Djurgården kan klickas hem till närmare fyra (!) i odds, kan man även välja att spela på över-/underspel i matchens totala målskörd.

Spela på Djurgårdens IF–Nacka Juniors här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img