Speltips: SFL omgång 5

Vilken helg det blev förra helgen. Båda mina spel jag rekade inför satt som en smäck, så det känns ju extra bra att gå in i omgång 5.

Den här omgången startade redan under fredagen med ett på förhand väldigt ovisst derby. och det var inte något som fanns i mina planer att spela på.

Mina spel/lappar kommer precis som det varit tidigare vara i antalet två. En ”säker” med lägre odds och en lapp jag känner är värd att chansa lite på. Hoppas ni ryggar. Och om ni gör det, skriv gärna till mig på något sätt.

Spela på matcherna här!

Speltips SFL omgång 5:

Spel 1 – ”säker”

Nacka Juniors–IFK Göteborg: 1

Borås AIK–Skoftebyns IF: Under 8.5 mål

Odds: 2.72

Motivering: Matchen mellan Nacka och Blåvitt ser jag som självklar. Nacka kommer till matchen med riktigt fina insatser och resultat bakom sig, och Blåvitt letar fortsatt självförtroende. Kan inte på något sätt se att Nacka tappar poäng hemma i bollhallen mot ett Blåvitt i dagsläget. 

I matchen mellan Borås och Skoftebyn finns ingen solklar vinnare, precis som i de flesta matcherna den här omgången, och därför har jag valt att titta på matchernas målskörd. Fastnade för det här spelet. Min känsla är att det blir en relativ målsnål match, och U8.5 mål gör att det kan bli upp till åtta mål. Borås får ses som favoriter, och har bättrat på försvarsspelet rejält till i år. Kan de gå upp i en ledning och sedan spela smart? Eller vinner Skoftebyn knappt? Oavsett tror jag på maximalt åtta mål i det här mötet.

Spela på matcherna här!

Spel 2 – ”chans”

Nacka Juniors–IFK Göteborg Futsal: 1

Strängnäs FC–Djurgårdens IF: 1 (+2.5)

Hammarby IF FF–Örebro FC: 2

Odds: 4.32

Motivering: Nacka-Blåvitt samma motivering som ovan. I Strängnäs–Djurgården spelar jag att Strängnäs vinner på ett handikappspel där de leder med 2.5 mål vid matchens start. Alltså, så måste Djurgården vinna med minst tre mål för att spelet INTE ska gå in. Min känsla är att Strängnäs är äckliga hemma, och att de inte riktigt visat det till fullo ännu. Därför tror jag på en jämn match, och möjligt att Djurgården åker därifrån med tre poäng. Men det kommer bli jämnt.

Örebro FC imponerar utan att imponera, som det gode Futsaloraklet skrev i sin blogg. Hammarby har även de imponerat så här långt, men ÖFC:s spets och erfarenhet kommer tala i det här heta mötet på lördag kväll. ÖFC-seger finns till ett fint odds och jag chansar!

Spela på matcherna här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img