KLART: Det blir säsongens första TV-match

Inför säsongen stod det klart att Eurosport, som äger rättigheterna för herrarnas högstaliga, SFL, kommer att sända tio matcher den här säsongen.

– Det här är precis vad svensk futsal behöver och vi ser fram emot det här samarbetet. Med Eurosports enorma spridning så får fler människor chansen att upptäcka svensk futsal, sa Lasse Ternström, ligaansvarig SFL för Svensk Elitfotboll till SFL:s officiella hemsida då.

Nu står det också klart vilken match som kommer att bli den första av de tio. Det blir onsdagens heta möte mellan Örebro SK Futsal och regerande svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal i Nya Idrottshuset i Örebro.

Matchen startar 19.15 och sändningen på Eurosport 1 drar igång 19.00.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img