Hedlund om den historiska SFL-segern: ”Skön men framför allt viktig”

De har flera gånger varit nära poäng, därför var det kanske extra skönt när Semir Jasarevic gjorde segermålet mot Djurgården, vilket innebar att nykomlingen Strängnäs FC tagit sina första SFL-poäng någonsin.

Strängnästränaren Micke Hedlund som såg sitt lag ta den historiska segern beskriver den och matchen på klubbens hemsida:

– Denna segern var väldigt skön, men framför allt väldigt viktig. Vi har jobbat mycket med att hitta rätt i defensiven under veckan sen Torslanda-matchen. Vi hamnar dock lite väl lågt i både positionsspelet och bolltempot vilket leder till halvtidsunderläget, säger han och fortsätter:

LÄS ÄVEN: Stark start för Söder Futsal i division 1

– I paus är vi allt annat än nöjda och ljudnivån i omklädningsrummet var minst sagt hög, vilket förmodligen var det som behövdes för i andra halvlek gör det betydligt bättre. Vi möter Djurgården högre. Det leder till att vi är tillbaka i matchen och tar välförtjänt ledningen flera gånger om. När vi sen ska knyta ihop säcken så kommer återigen slarvigheten in MEN vi lyckas reda ut stormen och vinna matchen och tar tre pinnar vilket är härligt!

Nästa match för Strängnäs är på lördag då de möter KFUM Linköping på bortaplan, en match Hedlund hoppas laget kommer väl förberedda till.

– Vi har saker att jobba på i veckan som kommer och förbereda oss på bästa sätt för nästa utmaning som kommer nästa helg.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img