Smajlovic med drömmål: ”Blir snyggare för varje gång jag ser det”

Det var mål av hög klass när ÖSK Futsal under onsdagskvällen föll mot IFK Uddevalla Futsal.

Matchens allra finaste pärla stod Uddevallas Fehim Smajlovic för. På utkast från målvakt Robin Armandt ned mot högra hörnet av offensiv planhalva drog han till på halvvolley. Han fick till en drömträff och bollen gick som en missil mot närmsta krysset.

– Hela situationen var lite uppspelt då de gjorde 3–2 och sedan gick för det med allt de hade. Och så får man göra ett sådant mål i det läget. Första tanken är ju att jag aldrig hinner den, att den kommer att gå ut, sedan när den studsar upp som den gör och jag är där då finns det bara en tanke och den bollen ska in och att vi sedan ska spela av matchen, förklarar Smajlovic.

LÄS OCKSÅ: ÖSK-spelaren glänste – efter halvtids-SMS

Han fortsätter:

– Nu i efterhand har jag väl sett målet kanske 50-60 gånger och det blir bara snyggare för varje gång jag ser det. Måste även tillägga att det är ett världskast av Robin.

Se målet, som Eurosport lagt ut på sin Twitterkanal, nedan.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img