Speltips: SFL omgång 6

0
Foto: Krister Melin

Förra helgen kunde jag stolt berätta att jag helgen innan det gick rent med mina två speltips. Det blev full pott helt enkelt.

Även förra helgen satt 2/2 och nu börjar formen prickas in på allvar. Men ödmjukheten lämnar aldrig. SFL-lagen är väldigt jämna och i de flesta fallen svårtippade. Men precis som innan gör jag ett tappert försök även den här helgen.

Mina ”lappar” som jag lägger är utformade som innan. Ett spel med lägre odds och som enligt mig har högre sannolikhet att gå in. Sedan ett spel som jag väljer att chansa lite på, en chanslapp, med något högre odds.

Spela på matcherna här!

Speltips SFL omgång 6:

Spel 1 – ”säker”

Örebro FC–IFK Göteborg Futsal: 1

Hammarby–Norrköping FK: 1

Totalt odds: 2.49

Motivering: Örebro FC har varit otroligt stabila så här långt den här säsongen. De har tagit full pott efter fem omgångar och hemma mot ett Blåvitt som tagit ett poäng på samma antal omgångar ska det bli seger. Göteborg spelade jämnt borta mot Nacka, ja. Men i ärlighetens namn kunde segersiffrorna varit mycket större. 

Hammarby visade stor vilja och stark tro på sin egen förmåga i mötet med ÖFC förra helgen. Nu ställs de mot ett riktigt svagt Norrköping, och även det på hemmaplan. En säker etta.

Spela på matcherna här!

Spel 2 chanslapp

Örebro FC–IFK Göteborg Futsal: 1

Hammarby–Norrköping FK: Över 6.5 mål

Djurgårdens IF–Örebro SK Futsal: 2

Torslanda IK Futsal–Nacka Juniors: 2

Totalt odds: 8.10

Motivering: ÖFC-matchen samma motivering som ovan. Hammarby ställs mot ett för tillfället uselt Norrköping, men ett Norrköping som ändå lyckats pytsa in några baljor i de flesta matcherna. Jag ser det som långt ifrån en omöjlighet att Norrköping får in två mål och att Bajen gör fem.

ÖSK Futsals insats mot IFK Uddevalla i veckan visade verkligen att det är ett nytt ÖSK som faktiskt visar att där finns något, och inte bara prat. Djurgården har haft det tufft det senaste, men förlust borta mot nykomlingen Strängnäs senast. De kommer vara revanschsugna, men ett skickligt ÖSK kommer i mina ögon dra det längsta strået.

Nacka Juniors reser till Göteborg för match mot Torslanda. Ett Torslanda som det senaste tagit två efterlängtade segrar, men mot de båda nykomlingarna. Victor Edvardsen är ett stort tillskott för Torslanda, och kan avgöra matcher på egen hand. Men ska Nacka bevisa att de har i toppen att göra behöver bortamatcher mot Torslanda vara lika viktiga som vilka andra möten som helst. 

Spela på matcherna här!