Stryktipset – alltid aktuellt

Trots att Svenska Spel har svårt att konkurrera med de utländska aktörerna gällande odds och utbud för spel på sport kommer Stryktipset alltid att vara en tradition för svenska spelare. Stryktipset behöver knappast en närmare beskrivning men för den som av någon anledning inte riktigt greppat vad Stryktipset går ut på så förklarar vi med fyra snabba punkter.

  • Sveriges populäraste spelform sedan 1934
  • Varje lördag klockan 16.00 hos Svenska Spel
  • Tippa 1X2 i 13 matcher från England
  • Garanti på 10 miljoner kronor om du är ensam med 13 rätt

Bettingstugan – Sveriges ledande sida för Stryktipset

Visst är det roliga med Stryktipset att sitta på lördagsmorgnar och göra sin egna analys för sin rad. Men för ökad chans till 13 rätt och framförallt för ökad chans till större utdelning vid 13 rätt kan det vara bra att ta hjälp av experter som har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att maximera kupongen. Vem som helst kan få 13 rätt på Stryktipset och störst chans har du om du spelar alla favoriter. Även om Stryktipset handlar om att få 13 rätt så finns det vissa veckor som är bättre att få 13 rätt än andra. Ofta handlar det inte om att spela på laget man tror vinner, utan snarare att spela på laget som har större chans att vinna än vad övriga spelare tror.

Bettingstugan är Sveriges ledande hemsida för oddsbonusar, speltips och analyser kring Svenska Spels poolspel. Hos Bettingstugan finner man bland annat tips till topptipset men framförallt gällande Stryktipset.Hos Bettingstugan finns skarpa spelexperter som dagligen följer den brittiska fotbollen och vet exakt vad som krävs för att maximera en kupong på Stryktipset. Hos Bettingstugan får läsarna varje vecka längre analyser i textform med en djupdykning kring samtliga 13 matcher. Dessutom gästar Anders Limpar varje fredag och snackar upp helgens kupong i videoformat tillsammans med Bettingstugans spelexpert Wiking.

Spela bolagsspel för ökad chans till 13 rätt på Stryktipset

Desto fler tecken du tar med på din kupong desto större chans har du att få 13 rätt, enkel matematik. Visst lockar det att vara ensam med sin vinst och att få hela kakan för sig själv. Men att spela tillsammans med vänner eller med experter ökar inte bara chanserna till 13 rätt utan att kunna jobba in 13 rätt tillsammans med andra gör även hela spelupplevelsen roligare. Hos Svenska Spel kan du enkelt skapa ditt egna Bolagsspel och bjuda in upp till tjugo vänner. Det innebär att ni kan skapa ett betydligt större system utan att det kostar alltför mycket per person. Sedan innebär det också att vinsten delas upp jämnt mellan spelarna i bolaget.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img