Speltips: SFL omgång 7

Upp som en sol och ned som en… När man precis fått upp flåset och var på väg in i andra andningen kom en lyktstolpe mitt i vägen och PANG. Rätt ned tillbaka på jorden igen.

Två helger i rad fick jag till både min ”säkra” lapp och min chanslapp. En bedrift man såklart var nöjd över.

Men under den förra helgen gick allt käpprätt åt… Nej, så illa var det inte. Men det blev för första gången på väldigt länge en lottlös helg.

Nu är jag dock tillbaka, omgång 7 är i full gång och jag ska försöka få upp farten igen efter käftsmällen senast. Det är dock ingen lätt match den här omgången, det är fullt av svårtippade matcher. Och spelbolagen börjar förstå mer och mer, därav har oftast de största favoriterna alldeles för lågt odds för att hitta spelvärde.

Skam den som ger sig. Jag har tagit ut två spel till min ”säkra” lapp, och min chanslapp den här helgen är en högoddsare!

Speltips SFL omgång 6:

Spel 1 – ”säker”

Norrköping FK–Borås AIK: 2

IFK Göteborg Futsal–Djurgårdens IF: 1

Totalt odds: 1.69

Spela på matcherna här!

Motivering: Finns som sagt nästan inga säkra spel, och än färre den här omgången. Jag väljer dock att spela på att Borås AIK, som ÄR ett mycket bättre lag än Norrköping också visar det. Sedan är det dags nu för Blåvitt att ta chansen. Man har haft tufft motstånd och stått upp bra. Nu kommer ett lite sämre motstånd, och då gäller det att ta chansen. Jag tror på Blåvitt.

Spel 2 – chanslapp

IFK Göteborg Futsal–Djurgårdens IF FF: Under 7.5 mål

Norrköping FK–Borås AIK: Över 8.5 mål

Nacka Juniors–KFUM Linköping: Över 7.5 mål

Strängnäs FC–Skoftebyns IF: Över 9.5 mål

Totalt odds: 15.23

Spela på matcherna här!

Motivering: 15 gånger pengarna hade ju smakat. Men den här lappen ger verkligen anledning till att kalla det för en chansning. Allt kan hända i futsal, och jag kände att, för att få till några fina odds, behövde jag titta lite närmre på målmarknaden.

Blåvitt har varit ett extremt målsnålt lag, både framåt och bakåt. Jag tror att Djurgården kommer få väldigt svårt att få hål på detta Blåvitt som kommer kriga till sista sekund för den här segern. De är i sådant stort behov av tre poäng, så här kommer man inte chansa. Om man nu ska tippa resultat ser jag 3–1 till Blåvitt och därmed också säkert under 7.5 mål (Alltså det får maximalt göras sju mål i matchen).

Däremot hittar vi två målglada lag när Norrköping som äntligen tagit första segern tar emot ett Borås som alltid gör flera mål. För att de här spelet ska sitta behöver dock även Norrköping fortsätta på den inslagna vägen. Senast i segern mot Hammarby satte de dit sex baljor, och förhoppningsvis kan de få in tre-fyra stycken mot Borås. Då tror jag spelet sitter.

Nacka Juniors kommer vara så revanschsugna mot KFUM Linköping att inte en enda spelare kommer gå på halvfart. Här är det all in för att visa hemmapubliken att förlusten mot Torslanda var en engångsföreteelse. KFUM har dock haft det tufft i år, och lär få svårt att hänga med ett spelsugen Nacka. Jag kan ärligt säga att det var 50/50 för om det skulle bli underspel eller överspel i den här matchen. Nacka Juniors kommer göra flera mål, men då defensiven var undermålig senast kan de lika gärna stänga igen totalt och vinna med 4–0. Under 7.5 mål ger exakt samma odds, och är i mina ögon lika spelvärt. Men det är trots allt en chanslapp, så jag chansar på överspelet.

Strängnäs tar emot Skoftebyn. Strängnäs kommer till matchen med två raka segrar, och ett rejält självförtroende. Skoftebyn har även de visat fin form, men föll i den senaste omgången mot Uddevalla. Strängnäs spelar alltid målglada matcher. De läcker som tusan, och de är målglada framåt. Skoftebyn är revanschsugna efter förlusten senast, men SFC på hemmaplan är en tuff nöt att knäcka. Lagen kommer antagligen göra en hel del mål var innan matchen avgörs mot slutet. Jag chansar på väldigt målrikt och spelar över 9.5 mål. 

Spela på matcherna här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img