Eurosport nöjda med premiärsändningen

0
Foto: IFK Uddevalla Futsal

Som bekant har Eurosport rättigheterna från och med i år för Svenska Futsalligan, och kommer sända tio matchen den här säsongen. För lite mer än en vecka sedan spelades SFL-säsongens första TV-sända match. Den mellan Örebro SK Futsal och IFK Uddevalla Futsal i Nya Idrottshuset.

Sändningen sågs av 7000 tittare linjärt, samt en enligt Discovery Networks Sweden starkt siffra digitalt.

– Vi är väldigt nöjda över premiärsändningen. Förutom bra siffror linjärt gick matchen även väldigt starkt på vår digitala plattform Eurosport Player. Futsalen växer och vi är nöjda att vi på Eurosport har den i vår redan starka rättighetsportfölj, säger Hanif Hosseini, sportchef på Eurosport och Discovery Networks Sweden till Futsalmagasinet.

Nästa match från SFL som kommer sändas på Eurosport är Stockholmsderbyt mellan Hammarby och Djurgården 2 december.