”Säsongens bästa match”

0
Foto: Ted Malm

KFUM Linköping har precis likt tidigare år startat årets säsong i SFL på ett skakigt sätt, men om man ska följa tidigare års exempel kommer vändningen komma.

Kanske har den också smygstartat. I söndags kväll reste laget nämligen till det hemmastarka topplaget Nacka Juniors och bärgade en imponerande poäng. Matchen slutade 3–3, och huvudtränare Kim Gama var nöjd efter matchen.

– Vi tog ett steg till idag där vi framför allt gjorde en bra försvarsinsats över 40 minuter. Det kunde gått åt vilket håll som helst i slutet, men jag tycker ändå att 3–3 är rättvist. Det är alltid kul att komma till Nacka och spela, de är verkligen ett lag som vill spela futsal, säger tränaren till Corren.

– Säsongens bästa match från vår sida.

Gama vill utöver hela kollektivet hylla målvakten Amir Besic.

– Han gjorde några riktigt viktiga räddningar för oss. Vi litar på honom till hundra procent och har kunnat göra det under ett antal säsonger. Det känns tryggt att ha honom där bak.