Nacka vill vinna igen: ”Måste ta nästa steg i vårt spel”

0
Foto: David Gerd

Nacka Juniors inledde årets säsong på allra bästa sätt. Under de fem inledande omgångarna bärgades lika många segrar. Därefter kom första förlusten mot Torslanda innan man kryssade mot KFUM Linköping i den senaste omgången.

Trots poängtapp och tappad serieledning anser lagkapten Mosaddiq Zekria att självförtroendet i laget är precis som sig bör – på topp.

INFÖR DERBYT: Så ska Torslanda slå Blåvitt

– Stämningen är på topp. Vi har granskat våra två senaste matcher för att hitta tillbaka till det vi hade. Men vi känner samtidigt att vi måste ta nästa steg i vårt spel. Det vi hade innan dessa två matcher räckte då.

Han utvecklar:

Men nu måste vi som sagt växla upp för att alla andra lag växlar upp. Samtidigt känner vi ingen kris i klubben även om folk vill påstå det. Fem vinster, en förlust och ett kryss är helt okej ändå. Vi är med. Alla lag är bra i SFL. Det gäller att vara på topp varje match om man ska vinna, alla kan slå alla.

Nacka Juniors ställs mot Norrköping FK i Mässhallen klockan 19.30.