Speltips: SFL omgång 8

Efter två riktigt fina omgångar med full pott börjar det nu gå tyngre i denna förbannade SFL-serien. Helt plötsligt börjar ”bottenlagen” slå toppen, vilket naturligtvis gör det hela mer svårtippat.

Nu är det dags att ta tag i det här, och därför har jag tagit in en gäst till den här helgens speltips. Jag kommer spela en dubbel, vilket ni kommer få se nedan, och den hemliga gästen (som har väldigt bra koll på SFL-lagen) kör på en fyrling.

Det finns en hel drös spännande matcher i omgång 8, vilket ni kan läsa mer om här.

Slutsnackat, nu kör vi.

Spela på matcherna här!

Speltips SFL omgång 8:

Spel 1 – Davids lapp

Norrköping FK – Nacka Juniors: 2

Torslanda IK Futsal – IFK Göteborg Futsal: Under 8.5 mål

Totalt odds: 2,36

Motivering: Nacka Juniors har haft två mindre imponerande resultat de senaste två matcherna. Nu är det läge för en trea om man inte vill hamna alltför långt bakom övriga topplag. Man ställs mot Norrköping på bortaplan, ett Norrköping som verkligen vaknat till liv efter den tuffa starten. Men ett Nacka med två nyblivna landslagsspelare lär vilja pricka in formen lagom till uppehållet för landslagets matcher.

IFK Göteborg Futsal har så här långt varit duktiga på att hålla tätt bakåt, och när man möter Torslanda i årets första derby lär det inte bli annorlunda. Vill de få till första trean är jag övertygad om att man vill se till att hålla målfarlige Victor Edvardsen ur läge, för att sedan bygga upp anfallet. Ett derby är alltid ett derby, men i det poängbehov Blåvitt är finns det inte utrymme att chansa. Därför tror jag att det maximalt blir åtta mål i den här matchen. Det här spelet ger ju faktiskt lagen att chansa lite, det kan bli exempelvis 4-4 och spelet sitter. Tror starkt på detta.

Spela på matcherna här!

Spel 2 – Gästtipparen från Stockholm

Torslanda IK – IFK Göteborg Futsal
En svårbedömd match. Jag såg båda lagen mot Djurgården föra helgen. 
Är rätt övertygad om att det blir många mål. Så linan över 8.5 mål till 2.10 är taget. 

Norrköping Futsal Klubb–Nacka Juniors FF
Nacka bör vinna denna match, men oddset lockar inte. 
Däremot 2.5 i handicap i fördel för Norrköping till 1.63 kommer jag spela på. Norrköping är på gång. 

Skoftebyns IF–Örebro Futsal Club
Enkelt att ta ställning här, ÖFC är ett av seriens starkaste lag och kommer vinna denna match. 1.87 är ett bra odds. Det jag sett av Skoftebyns defensiv, så skall ÖFC straffa dem.

Strängnäs Futsal Club–Halmstads BK
Nykomlingsmöte där båda lagen har visat liknande styrka.
Många mål i denna match och ett överspel kan vara intressant.
Alternativt att spela på Halmstad i ett handicap-odds. Dess odds finns inte just nu, men förhoppningsvis senare i helgen.

Örebro SK Futsal–Borås AIK
En spännande match, där jag tror att oavgjort är ett rimligt slutresultat. Dubbelchans åt något håll är ett smart drag. Men det bästa spelet är underspel om det öppnas upp. Skulle gissa på att linan sätts på 7.5 mål. Min bedömning är att det blir 6 mål i matchen.

Hammarby IF FF Futsal–Djurgårdens IF FF
Derby i huvudstaden. Matchen kan sluta hur som helst. Hammarby har visat styrka. Men min bedömning är att DIF vinner denna match 7 ggr av 10 så därför är 2.23 ett guldodds.

KFUM Linköping–IFK Uddevalla Futsal
Uddevalla är starka och vill tillbaka på vinnarspåret, Linköping är tunga hemma. Uddevalla bör vinna men inte med så många mål. Handicap-odds på Linköping kan vara intressant

Så spelar gästtipparen:

Torslanda IK–IFK Göteborg: Över 8.5 mål (2.10)

Norrköping FK–Nacka Juniors FF: Norrköping +2.5 (Handikapp) (1.63)

Skoftebyn–ÖFC: 2 (1.87)

Hammarby IF–Djurgårdens IF: 2 (2.23)

Odds 14.27

Spela på matcherna här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img