Borås vinnare igen – Delimedjac tvåmålsskytt

På lördagskvällen ställdes tabellåttan ÖSK Futsal emot fyran Borås AIK hemma i Gamla idrottshuset.

Borås kom till matchen med en färsk förlust mot Norrköping och precis som i den matchen så skulle Borås åka på ett tidigt baklängesmål, där ÖSK-målvakten Simon Johansson för ovanlighetens skull  fick bli målskytt.

Två minuter senare senare skulle Borås få in en kvittering och senare kom ledningsmålet för dem. Ledningen utökades sedan till 3-1, som också skulle bli halvtidsresultatet i en halvlek där Borås var det bättre laget.

LÄS ÄVEN: Skoftebyn gav ÖFC säsongens första förlust

Tidigt i andra halvlek drog Borås på sig en utvisning vilket innebar ett powerplay i två minuter för ÖSK, ett överläge som de inte lyckas förvalta på bästa sätt.

Rodriguez skulle därefter reducera för ÖSK, något som de gör om senare efter att Borås svarat med en replik. Efter ÖSK:s 3-4-reducering drar de på sig en långstraff Borås drar över målet. Roudriguez gör efter detta 4-4.

Med två minuter kvar av matchen gör ÖSK en satsning mot segern med bland annat jokerspel, men Borås skulle gå segrande ur matchen efter att ha fått in två mål i slutminuterna.

Örebro SK Futsal – Borås AIK 4-6(1-3)

Målen, Örebro: Simon Johansson, Henrik Lana Rodriguez 2, Deniz Gerzic,

Målen, Borås: Irfan Delimedjac 2, Mahmoud Amiry, Mattin Najafi, Robin Yarsuvat, Renzo Dinegro

Utvisning, Borås: Robin Yarsuvat