Delimedjac återigen sent inkallad: ”Känns lite oklart”

Borås AIK:s Irfan Delimedjac kallades in som ersättare till en skadad Carl Lext när det svenska herrlandslaget ställdes mot Nederländerna i slutet av oktober.

När truppen till Nordic Cup, som spelas den här veckan, några veckor senare släpptes fanns hans namn inte med. Men när landslaget nyligen drabbades av två återbud – kallades Delimedjac på nytt in som ersättare.

– Lite konstigt känns det eftersom jag bara missat Frankrike-samlingen och nu kommit med två gånger på det här sättet. Såklart gör man allt när man får chansen, men lite oklart känns det ändå, säger han.

MISSA INTE: Nacka-succén gör debut i landslaget: ”Här av en anledning”

Hur har dialogen mellan dig och förbundskapten Matija Dulvat varit?

– Inte mycket alls. Inte med Nicklas (Asp, assisterande förbundskapten) heller. Jag fick ingen anledning någon av gångerna, bara ett samtal nu innan jag skulle med den här gången.

Nu väntar hur som helst ett nytt landslagsäventyr för den reslige spelaren, och han hoppas att den här gången verkligen kunna visa ledningen att han vill vara ett namn även för fortsatta samlingar.

– Jag hoppas på speltid bara, så att jag kan få visa vad jag går för, avslutar han.

Landslaget spelar Nordic Cup 3-9 december, och turneringen avgörs i Ringkøbing-Skjern på Jylland, Danmark. Sveriges premiärmatch är tisdag kväll mot värdnationen klockan 19.00.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img