Sveriges bästa pooltips

I Sverige är poolspel en av de mest populära spelformerna inom spel på sport. Även om flera spelbolag erbjuder olika typer av poolspel är det Svenska Spel som är överlägset störst inom denna kategori. De flesta känner troligtvis till Stryktipset som är det populäraste poolspelet hos Svenska Spel, men det erbjuds även andra olika poolspel varje dag och flera olika sporter. Men vad är egentligen poolspel?

Poolspel innebär att du spelar mot andra spelare och inte mot spelbolagens odds. Svenska Spel väljer utvalda matcher som ska tippas 1, X eller 2 och desto fler garderingar du tar med på din kupong desto dyrare blir det att lämna in din rad. Beroende på vilket poolspel det handlar om betalas vinsten ut till personerna som prickar alla rätt, och vinsten baseras på hur många som lyckas pricka alla rätt. Om du exempelvis är ensam med att pricka 13 rätt på Stryktipset garanteras du 10 miljoner kronor.

Exempel på poolspel hos Svenska Spel

  • Stryktipset
  • Europatipset
  • Topptipset
  • Måltipset
  • Powerplay
  • Bomben

Sveriges bästa pooltips hos Bettingstugan

Sveriges ledande sida för speltips Bettingstugan levererar dagliga pooltips hos Svenska Spel. Här kan du varje dag ta del av analyser i både text samt videoformat för bland annat Topptipset och Powerplay. Till helgen publiceras även längre analyser, spelförslag samt tips till Europatipset och Stryktipset. Lördagens Stryktipset är veckans höjdpunkt och hos Bettingstugan får du möjligheten att lyssna när Anders Limpar och Bettingstugans spelexpert Wiking snackar upp, analyserar och ger tips till Stryktipset. Även om Bettingstugan inte kan garantera vinst gällande sina pooltips kan de alltid garantera noggranna analyser och framförallt hjälper de till att hitta spelvärdet på ett poolspel.

Tre pooltips från Bettingstugan för att ha större chans till vinst!

1. Ta hjälp från spelexperter

Svenska Spel kan ofta välja ut matcher från ligor som väldigt få svenskar följer. Då kan det vara smart att ta hjälp från personer som följer dessa ligor dagligen.

2. Ha tålamod

Poolspel är en spelform med hög varians och där man inte bör räkna med vinst varje gång. Det gäller snarare att ta betalt när man väl prickar alla rätt.

3. Håll koll på streckfördelningen

Ibland kan svenska folket vara rejält snett ute i sin värdering på en match. Kolla hur svenska folkets värdering skiljer sig mot oddsen för att hitta spelvärde.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img