Förre landslagsspelaren återvänder till Nacka Juniors

Nacka Juniors FF har under inledningen av årets SFL visat att förra säsongens succésäsong inte var en slump. Med sex segrar och 19 poäng har  de efter åtta matcher parkerat på en andraplats i ligan.

Trots denna fantastiska start så väljer man att förstärka ett redan starkt lag, och detta med en landslagsmeriterad hemvändare. Spelaren det handlar om är Dida Rashidi som har flera SFL-säsonger i bagaget.

LÄS ÄVEN: Här är Sveriges VM-kvalmotståndare

Han kommer nu hem till Nacka efter att senast ha spelat fotboll i Superettan och Örgryte IS, en återkomst som tilltalar han:

– Det känns bra. Det känns som att komma hem. Nacka är min familj. Det är kul att se nya grabbar i laget som jag inte spelat med tidigare. Truppen är bättre än någonsin. Klubben, serien och futsalen har blivit mer professionell sedan jag var här sist, säger han i en intervju på klubbens hemsida.

Han förklarar bland annat varför han väljer att snöra på sig inomhusskorna igen:

– Det är en riktigt rolig sport. Jag har saknat futsalen och min Nacka-familj. Futsalen är bästa sporten för bättre touch. Futsalen låter dig spela på liten yta och klarar man av pressen där har man mycket fördelar på fotboll. Det känns riktigt kul komma igång med futsalen igen!

Målsättningen är klar för den meriterade hemvändare som siktar högt:

– Vi har riktigt duktiga spelare och bra kollektiv och försvarsspel. Ett fantastiskt lag helt enkelt. Jag vill vinna serien med Nacka Juniors!

LÄS ÄVEN: Landslagsspelaren klar för IFK Uddevalla

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img