Halmstad redo för dubbelhelgen

0

Efter förra veckans landslagsuppehåll så är SFL äntligen igång igen, och an rivstartar återkomsten med dubbla omgångar under den gångna helgen. Detta är givetvis en intensiv helg för alla lagen och såväl för nykomlingen Halmstads BK som har två hemmamatcher att se fram emot.

– Det är klart det är lite speciellt att spela dubbla matcher på en helg, men vi gjorde det när vi var uppe i Örebro. Då hade vi lite andra förutsättningar, men inför helgens matcher kör vi genomgång på torsdag innan träning, får lite scoutingrapporter från tränarna om vad vi bör se upp med för båda lagen. Sen får man förbereda sig rent fysiskt själv, så man klarar av att spela två matcher, säger HBK: Marc Brandin till klubbens hemsida.

Nykomlingen inleder helgen mot Norrköping FK på under lördagen och dagen efter tar man emot topplaget Nacka Juniors FF:

– Norrköping har haft en trög start de också, och där handlar det egentligen om en kille som heter Roxtröm som gör nästan alla deras mål. Kan vi få bort honom defensivt och samtidigt få fart på bollen offensivt så tror jag vi kommer vinna den matchen, säger han.

Halmstads BK – Norrköping FK startar klockan 14.00.

LÄS ÄVEN: Hattrick för Ibrahim när Nacka slog Strängnäs