Najafi med fyra mål när Borås körde över Djurgården

I Boråshallen utspelade sig under lördagseftermiddagen troligtvis den målrikaste matchen i SFL så här långt den här säsongen. Borås AIK tog rejäl revansch på Djurgården, som man åkte ut mot i kvartsfinalen i fjol, och vann med hela 11–5.

Stor segerorganisatör blev den nyligen landslagsdebuterande Mattin Najafi med sina fyra mål.

LÄS OCKSÅ: Torslanda avgjorde med sista minuten-mål

Redan efter den första halvleken hade hemmalaget skaffat sig ett rejält försprång på sin motståndare. 4–0 skrevs halvtidsresultatet till efter att just Najafi inlett målskyttet tio minuter in i matchen.

Den andra halvleken blev desto mer målrik. Djurgården reducerade till 4–1 genom Jesper Sommensjö, men närmre än så kom aldrig stockholmarna. Baik trummade på och kunde alltså vinna matchen med hela 11–5.

Matchfakta

SFL

Borås AIK–Djurgårdens IF FF 11–5 (4–0)

Målskyttar, Baik: Mattin Najafi 4, Jahid Jawid 2, Wahid Jawid 2, Ricky Lundberg, Mergim Shala, Irfan Delimedjac

Målen, Dif: Jesper Sommensjö 2, Daniel Aramesh, Daniel Lindgren Zachrisson, Emil Glans

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img