Fartfyllt när Skoftebyn besegrade Torslanda

Publiken i Torslandahallen bjöds på en fartfylld match med två målglada lag under lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till bortaseger, 4-6, mycket tack vare Skoftebyns Fredrik Larsson som stod för tre mål.

Torslanda inledde matchen bra och såg ut att ta ledningen i början av matchen, men man var alldeles för slarviga. En missad markering och ett bolltapp var allt som behövdes för Skoftebyn som kunde göra både 0-1 och 0-2. Efter det vaknade Torslanda till liv ordentligt, och två mål på tre minuter av Tobias Haglund innebar 2-2 i paus.

LÄS OCKSÅ: 17-åring briljerade i hemmadebuten – hjälpte laget till tung seger

Andra halvlek hann knappt börja innan Torslanda gjorde 3-2, men inte heller dem fick behålla ledningen särskilt länge. Tre minuter senare hade Fredrik Larsson gjort sitt andra mål, men Torslanda svarade ännu snabbare. Snabb kontring av Carl-Oscar Korenado och Daniel Gustafsson, och den sistnämnde kunde enkelt peta in 4-3.

Avslutningen på matchen blev dramatisk, där Skoftebyn gjorde tre snabba mål de sista sex minuterna och kunde säkra de tre poängen. Segern gör att Skoftebyn närmar sig toppen av tabellen och har fem poäng mindre än Uddevalla med en match mer spelad.

Matchfakta

SFL

Torslanda IK – Skoftebyns IF 4-6 (2-2)

Mål Torslanda: Fredrik Larsson (3), Haidar Bejan, Lavdim Azemi, Krister Andersson

Mål Skoftebyn: Tobias Haglund, Isak Larsve, Daniel Gustafsson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img