Speltips: SFL omgång 12

Efter lite julledighet och lite för mycket julmat är vi åter tillbaka, hungrigare än någonsin. SFL-serien närmar sig halvtid, och det är nu dags att börja plocka fram vinsterna igen.

Omgång 12 har hunnit tjuvstarta med en match under onsdagen och en under fredagen. Men då den här omgångens spel inte innefattade de två matcherna fick det här inlägget vänta tills idag lördag.

Hur väljer jag då att spela? De återstående matcherna den här omgången är:

Torslanda IK–Skoftebyns IF
Djurgårdens IF FF–Örebro FC
IFK Uddevalla Futsal–Hammarby IF FF
Nacka Juniors–Borås AIK
Halmstads BK–KFUM Linköping

Nedan följer mina speltips för några av de ovanstående matcherna. Jag väljer den här gången att presentera varje match för sig (av de jag väljer att spela på), och det är sedan upp till er att göra kombinationer eller singlar av det hela. Som alltid lägger jag mina spel på Coolbet!

Spela på SFL här!

Speltips

Torslanda IK–Skoftebyns IF: Skoftebyns IF att vinna (odds: 1.95)
Motivering: Det här ser jag som omgångens mest spelvärda spel, och det är inte för att Skoftebyn är gigantiska favoriter och ska köra över Torslanda. Skoftebyn har haft lite tunga poängtapp den senaste tiden, och det är därför oddset ligger så högt som det gör på ett lag som ska fajtas i toppen hela vägen in i mål. Efter förlusten mot Hammarby är jag övertygad om att de vill revanschera sig mot Torslanda idag, och i mina ögon är de knappa favoriter. Till dubbla gånger degen är det utan tvekan taget.

Djurgårdens IF FF–Örebro FC: Örebro FC att vinna (odds: 1.40)
Motivering: Örebro FC är ett av seriens formstarkaste lag. Föll i den senaste omgången i seriefinalen hemma mot Nacka efter sent, sent avgörande. Innan dess två riktigt tunga trepoängare. Djurgården har haft väldigt stora skadeproblem den här säsongen, och föll stoooort senast mot Borås AIK. De mönstrar dock en stark uppställning i dagens möte mot ÖFC, men ska ÖFC hänga med i toppen krävs en seger mot Djurgården.

IFK Uddevalla Futsal–Hammarby IF FF: IFK Uddevalla -2.5 (odds: 1.72)
Motivering: Här spelar jag att IFK Uddevalla måste hemmaslå Hammarby med tre mål. Spelar även rak seger, men det ger enbart 1.27 i odds, men kan vara värt att lägga till på befintlig lapp. Det är en Eurosport-sänd match och Uddevalla mönstrar ett riktigt starkt lag. Kristian Legiec är åter i spel, Robin Armandt är tillbaka och landslagsspelarna är i fin form. Uddevalla bjuder på fri entré och det ska mycket till för att de ska vika ned sig i det här stormötet.

Spela på SFL här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img