Snart tar ett nytt spännande SFL-år vid

2018 går mot sitt slut och snart tar 2019 vid. Mycket har hänt, och väldigt många matcher har spelats under året som gått. Vi har fått se IFK Uddevalla bärga sitt andra raka guld, och vi har fått se ett nytt SFL-koncept träda i kraft under hösten.

Det har spelats en hel del futsal, och främst i SFL, under den här hösten, och man kan väl säga att vi nått halvvägs (typ). Ser SFL-serien ut som du tänkt dig vid det här laget?

Kanske är det dags för vissa lag som ännu inte kommit upp i nivå att börja förändra på saker och ting, för hur bra spelet än må se ut är det i slutändan tre poäng och att vinna matcher som är det som betyder något när man är indragen i en topp- eller bottenstrid.

Kanske kan något lag vända trenden? Då borde man ju faktiskt kunna hitta riktigt fina odds borta hos Coolbet, om man till exempel tror att ett bottenlag hittar ny energi eller om ett topplag tappat spelare och kommer börja förlora.

Surfa in på Coolbet den här våren och lägg dina spel för fortsättningen i den svenska futsalligan. Det kommer att bli spännande hela vägen in till målsnöret. Lita på det!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img