Dubbelomgång i SFL – här är oddsen

0

SFL har nu nått halvvägs med 13 spelade omgångar. Under torsdagen smygstartades omgång 14 när Örebro FC tvålade dit Djurgården. Stor hjälte där blev Fredrik Johnson med sina tre baljor.

Under fredagen spelas ännu en match när Nacka Juniors reser inåt i landet för match mot KFUM Linköping. Men det är först under lördagen det drar igång på riktigt, och matcherna avlöser sedan varandra fram till söndag kväll. Det är dubbelomgångshelg i SFL – och det älskar man ju.

Bland en mängd heta bataljer sticker bland annat derbyt mellan IFK Uddevalla och Skoftebyn ut under söndagen. Under lördagen tar Skoftebyn emot IFK Göteborg i ett annat hett möte. Viktiga poäng står på spel när formsvaga ÖSK tar sig an HBK som jagar säker mark, och hur mycket mål kommer det egentligen bli mellan Strängnäs och Borås?

Alla matcher lever som alltid sitt eget liv, och futsal kan vara oerhört svårtippat. Men visst har man alltid en första känsla när man får se vilka matcher som spelas. Ta med den känslan, klicka in på Coolbet, och lägg ditt spel.

Coolbet är som alltid bäst på svensk futsal. Så är du inte medlem där, passa på att bli det redan idag!

Här spelar du på alla matcher i SFL!