Nacka värvar nytt: ”Har öst in mål”

Nacka Juniors föll hårt i mötet med jumboplacerade KFUM Lunköping under fredagskvällen. Slutresultatet skrevs till 2–1. Ett tungt tapp i jakten på SM-guldet för stockholmarna.

Men en desto gladare nyhet från Nacka-håll under fredagen var att det presenterades ett nyförvärv. Nicolas Cordero Alvarez är mannen som ansluter till en redan stark trupp.

”Han är uppvuxen och skolad i Uruguay och spelat i fotbollsklubbar som Club Nacional och Plantese. I Sverige har han haft en sejour i Dalkurd och nu senast i Hanviken Fotboll där han öst in mål och hjälp klubben att avancera till division 3”, skriver klubben om honom på sin hemsida.

MISSA INTE: Här är Sveriges trupp till VM-kvalet

Eldin Kozica, huvudtränare i laget, är mycket nöjd med det senaste tillskottet, och tror att Alvarez kan blomma ut till en riktigt bra spelare.

– Jag är oerhört glad att vi lyckats knyta till oss Nico, det är en spelare med väldigt hög potential. Han bidrar med stor rörlighet men framförallt en otrolig spets i sina avslut. Jag är övertygad om att vi kommer få stor nytta av Nico under andra halvan av säsongen där han säkerligen kommer att bidra med en hel del poäng, säger han till klubbens hemsida.

Nicolas Cordero Alvarez gjorde sin debut under fredagskvällens förlustmatch.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img