Speltips: SFL omgång 15

SFL har passerat halvtid och nu börjar poängjakten verkligen att intensifieras. Att förlora börjar bli allt mer kostsamt för såväl topplag som bottenlag.

Vi är nu inne i omgång 15, efter att omgång 14 färdigställts under lördagen.

Det spelas fyra matcher under söndagen, och det är de matcherna jag har tagit en närmre titt på. Alla mina spel läggs i vanlig ordning på Coolbet.

Nedan är spelen jag valt ut den här dagen:

Djurgårdens IF–Strängnäs FC: Under 12.5 mål (odds 1.80)

Både Djurgården och Strängnäs kommer från matcher där det totala målantalet ligger en bra bit under 13 mål. Strängnäs kommer från 2–2 mot Borås, och där hade man sannerligen förväntat sig fler mål. Djurgården har bland sina senaste matcher spelat 2–3 hemma mot svenska mästaren, och visar att man höjt sig i försvarsspelet. Målrikt idag blir det garanterat, men jag tror inte att det blir fler än tolv mål. Linan är satt något högt, och därför testar jag den.

IFK Uddevalla Futsal–Skoftebyns IF: 1 (odds 1.45)

Revanschlustan lär vara enorm i Uddevalla efter lördagens storförlust (största förlusten på fyra år). Det lär ha varit en hel del snack på bussen hem från Stockholm, och det känns som att Skoftebyn kommer få sota för den förlusten. Skoftebyn kommer från en seger mot Blåvitt och har gott självförtroende, men när det väl är derby mellan de här två lagen brukar inte tidigare form spela någon roll. Historiskt sett är Uddevalla starkare i de här mötena, och idag har de även hemmaplansfördel.

Spela på matcherna här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img