Kampen om serieledningen intensifieras

Tabelltoppen i SFL är i detta nu otroligt jämn. IFK Uddevalla Futsal leder serien med 33 poäng, Örebro Futsal Club tvåa med 32 poäng och Nacka Juniors på tredje plats med 31 poäng. En minst sagt jämn historia.

Under söndagen möts dessutom Örebro FC och IFK Uddevalla i en seriefinal, och vinnaren där kommer toppa tabellen efter omgångens slut. Men skulle lagen spela oavgjort och Nacka besegra Borås AIK under lördagen kommer det vara Nacka som toppar SFL-tabellen.

ÖFC står enligt oddsen som favoriter mot IFK Uddevalla. Senast de båda lagen möttes vann ÖFC i Uddevalla. Senast lagen möttes i Örebro var i SM-finalen, och där vann IFK med hela 10–1(!). Oddsen hittar du på Coolbet – som precis som alltid erbjuder de bästa oddsen på SFL-futsalen.

Det är en otroligt jämn serie i år, och det är fantastiskt roligt för den objektive supportern.

Utöver toppmatcher spelas det även fler matcher i den svenska futsalligan. Alla matcher och dess odds hittar du på Coolbet.com.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img