Cirak besviken: ”Jag borde ha varit med”

För närmare två veckor sedan offentliggjordes den trupp som ska representera Sverige i VM-kvalet i slutet av månaden. I samma stund stängdes också den diskussion som varit het i Sverige under den senaste tiden. Diskussionen huruvida Strängnäs succéspelare Adnan Cirak ska vara med eller inte. Svaret blev inte.

Futsalmagasinet träffade Cirak, som säger följande om beskedet:

– Det är inte så mycket att spekulera om, personligen tycker jag att jag borde ha varit med, i alla fall i truppen. Men det är inte jag som bestämmer så det är bara att kämpa på och visa att jag ska vara med.

SE ÄVEN:Ingen Cirak i VM-kvaltruppen: ”Vore inte bra för honom”

Köper du förklaringen som förbundskaptenen kommer med?

– Köper och köper. Jag får bara acceptera det helt enkelt. Det är inte mycket mer jag kan göra åt saken. Som sagt det är ju inte jag som tar ut truppen, men jag själv tycker att jag borde varit med, säger han och tillägger:

– Sedan får de andra spekulera i om jag ska vara med eller inte, i slutändan är det förbundskaptenens jobb att ta ut laget. Nu var jag ju inte med så det är bara att kämpa ännu hårdare och bevisa att man ska ha en plats i truppen nästa gång.

Se Sveriges VM-kvaltrupp här

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img